cafedute@hotmail.com 0544 - 48 12 82

Omgeving

Beltrum is een echt plattelandsdorp in de Achterhoek. Genoeg (culturele) bezienswaardigheden en festiviteiten in de buurt...

FESTUNIQUE
Een dag uit in Beltrum! Bloemencorso, straattheater en muziek. Dit unieke evenement op de eerste zondag in september staat garant voor een geweldige dag uit voor het hele gezin.
Grolsch
Grolsch, het biermerk dat voor het eerst in 1615 in naastgelegen stad Groenlo werd gebrouwen. De brouwerij is inmiddels verhuist naar Boekelo waar diverse (persoonlijke) rondleidingen worden gegeven.
Klompenfabriek Nijhuis
's Werelds grootste klompenfabriek staat in Beltrum. In het hartje van de Achterhoek maakt Klompenfabriek Nijhuis B.V. zo'n 400.000 klompen per jaar.
Survival Beltrum
De survival run in Beltrum staat te boek als een klassieker, een wedstrijd die je gelopen of bekeken moet hebben.
Tour de Achterhoek
Van een fanatiek potje sumoworstelen tot heerlijk rondtoeren op scooters; bij Tour de Achterhoek kun je voor elk soort vermaak terecht. Tevens ook het adres voor een gezellige en prachtig gelegen groepsaccommodatie.
Gelrica
Kennis maken met de klomp? Dat kan nu! Kom naar het klompenbelevingscentrum Gelrica, gelegen op het mooie platteland van het Achterhoekse Beltrum. De kennismaking met de klomp zal zowel recreatief als educatief zijn.
Beltrumse Kerkepaden
Beltrum en omgeving verkennen? Fiets nu over de Beltrumse Kerkepaden. Deze route leidt u langs de mooiste paden en is het fietsen meer dan de moeite waard!
Pigpop
Het knorrigste festival van Nederland. PIGPOP Beltrum, eendaags festival met een unieke mix van, creativiteit, saamhorigheid, humor, cultuur en gezelligheid!